Pannacotta


 
Vi tar ett till enkelt och relativt snabbt recept som kan varieras i oändlighet beroende på vad man har hemma, tema på en fest eller ja...bestämm själva 
 
här kommer grundreceptet till 4 portioner:
 
2 blad gelatin
5 dl grädde
1/2 dl strösocker
( 1vaniljstång, om man vill att grunden ska få smak av vanilj)
 
Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
koka upp grädde, socker & ev vaniljstången, se till så att det inte kokar över, det går snabbt i slutet
krama ur gelatinbladen & vispa i tills det löst upp sig.
häll upp i glas & kyl minst 4 timmar.
 
här har jag toppat med egengjord hallonsås
mosa hallon och blanda i strösocker till en bra smak & häll på innan du serverar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0