Hallon & vaniljpannacotta

Igår till fredagsmyset blev det denna goding!
Len & krämig i smaken & perfekt till en kopp kaffe
 
2 portioner
 
1 dl multisocker eller 2 gelatinblad
4 dl vispgrädde
Hallon
Vaniljsocker/vaniljessense
 
omgång 1
koka upp 1/2 dl multisocker/1 gelatinblad
2dl vispgrädde 
vaniljsmak
 
Häll upp i serveringsformar
ställ kallt i 1 timme
 
omgång 2
kok upp multisocker/gelatinblad
2dl vispgrädde
1 dl mosade hall 
 
skeda försiktigt över vaniljdelen i formarna
 
låt stelna i minst 3 timmar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0