Wienernougat

Dan före dan före dopparedan :)
 
Det blev allt lite bakning idag också
dessa goda bitar är min mormors favorit & dom finns alltid hemma hos henne.
Dom blev minst lika goda Som i asken hos mormor!
 
Tror nästan det blir en till, större sats i morgon :)
 
250 g nougat
150 g mjölkchoklad
100 g mandelspån
 
Rosta mandeln i en stekpanna. Smält nougaten och låt mjölkchokladen smälta i den. Rör ihop alltsammans och häll i en form av något slag lagom till att smeten blir ung 1,5 cm hög. Täck med bakplåtspapper innan. Ställ kallt i ca 30 min-1 h och skär sedan lagom stora bitar efter eget tycke.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0