Banoffee Pie

Hej!
Denna vecka kommer ha en tema, nämnligen Dulche de leche.
 
Nu var det länge sedan jag bakade på det så nu tyckte jag att det var dags igen & kommer ge er några godbitar till recept.
 
Först ut är denna Banoffee Pie
Detta recept fick jag när jag var i Stockholm sist & handlade i Leilas butik
 
1paj (jag gjorde halva satsen)
 
kexbotten
400 g digestivekex
175 g smör
 
Fyllning
2 burkar dulche de leche
3 bananer
4 dl vispgrädde
 
topping
hackad choklad 
kakao
 
sätt ugnen på 175 grader
 
krossa kexen till smulor i en mixer
Smält smöret & blanda ihop med kexen
 
tryck ut blandningen i en form med löstagbar botten
Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter & låt svalna.
 
Vispa grädden fluffig & skiva bananerna
 
fyll pajskalet med Dulche de leche
Lägg på ett lager av bananerna
Skeda över grädden 
Toppa med hackad choklad & pudra över kakao
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0